| RECEPT | Egészséges kacsarilette

Ha unod már a bolti krémeket és szeretnél végre egy egészséges és ellenállhatatlanul finom krémet készíteni, akkor ezt a receptünket imádni fogod! Mutatjuk is, hogyan készítjük kedvenc kacsarilettenket!

 

2 db BátGrill kacsacomb
https://batgrillshop.hu/kacsa
50 g kacsazsír
https://batgrillshop.hu/kacsazsir-200g-696

1 tk dijoni mustár
1 tk magos mustár
5 db aszalt paradicsom
1 gerezd fokhagyma
15 g lilahagyma
rozmaring
kakukkfű
só, bors

HOGYAN KÉSZÍTJÜK?

A megtisztított BátGrill kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, majd alufóliával lefedve 180°C-ra előmelegített sütőben 2 óra alatt készre sütjük. 

A sült kacsacombokról ezután leszedegetjük a húst és aprító gépbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk újra, majd hozzáadjuk a mustárokat, a kacsazsírt és a fokhagymát is, majd jó krémesre aprítjuk.

Ezután hozzáadjuk az apróra vágott aszalt paradicsomot és lilahagymát, valamint a fűszereket. Jó alaposan elkeverjük és már készen is vagyunk.

Finom, friss magvas kenyérből készített pirítósra kenve tökéletes választás.

Jó étvágyat!

/ Forrás: streetkitchen.hu /