Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

| RECEPT | Kedvenc tarhonyás zúzapörköltünk

 | RECEPT | Kedvenc tarhonyás zúzapörköltünk Ebben az esős️ időben szívesebben választunk egy picit tartalmasabb menüt ebédre. Nálunk abszolút bevállt recept ez a tarhonyás zúzapörkölt.

HOZZÁVALÓK 2- 4 főre
500g Bátgrill csirkezúza https://batgrillshop.hu/csirkezuza
2 közepes fej hagyma
4-5 gerezd fokhagyma
1 db közepes méretű paprika
1 db paradicsom
50 g zsír (vagy olaj)
0,5 ek őrölt kömény
1,5 ek piros paprika
1 db húsleves kocka
200 g házi tarhonya
kb 1.5 liter víz
1 csokor petrezselyem
só, bors

 

ÍGY KÉSZÍTSD:

Vágjátok finomra a hagymát, fokhagymát és a paprikával a zsíron (vagy olajon) pirítsátok üvegesre őket! Húzzátok félre a lábast (vagy nagyobb falú serpenyőt) és tegyétek bele a paradicsomot, a pirospaprikát, sót, borsot! Ezután mehet bele a BátGrill csirkezúza, a víz és a húsleves kocka is, majd tegyétek vissza a tűzre és addig főzzétek, amíg a zúza teljesen megpuhul! Ezután tegyétek bele a tarhonyát is, ha szükséges, még pici vízzel öntsétek fel és főzzétek egészen addig, amíg a tarhonya már megpuhult és felvette szinte az összes vizet. Aprított petrezselyem zölddel tálaljátok! Jó étvágyat!

/ Forrás: streetkitchen.hu /

Tartalomhoz tartozó címkék: recept