Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

I RECEPT I Pirított lecsós csirkemáj

I RECEPT I Pirított lecsós csirkemáj

A csirkemáj az egyik legegészségesebb alapanyaga a magyar konyháknak. Magas fehérje, B vitamin, foszfor, magnézium és vas tartalma miatt kötelezővé tennénk minden család számára a fogyasztását. Pirított lecsós csirkemáj receptünkkel még élvezetesebben gondoskodhatunk az egészségünkről.

HOZZÁVALÓK

500 g BátGrill csirkemáj
https://batgrillshop.hu/csirkemaj 
1 fej vöröshagyma
1 db zöldpaprika
2 db paradicsom
1 kg krumpli
só, bors, pirospaprika, majoránna
olaj

ÍGY KÉSZÍTJÜK

Először alaposan megtisztítjuk a BátGrill csirkemájakat. Ezután forró olajban megpirítjuk a felaprított hagymát, majd hozzátesszük a héjától megtisztított, felvágott paradicsomokat is.

A magházától megtisztított, felaprított paprikát is a paradicsomok mellé dobjuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük és kész is a lecsós alapunk!

Egy másik serpenyőben olajon készre pirítjuk a BátGrill csirkemájakat. Ha elkészült, egyszerűen összeforgatjuk a lecsós alappal és kész is.

Uborka salátával és főtt krumplival a legfinomabb.

Jó étvágyat!

/ Forrás: streetkitchen.hu /

Tartalomhoz tartozó címkék: recept