I RECEPT I Pirított lecsós csirkemáj

Indítsuk el együtt a nyári kerti partyk időszakát ezzel az izgalmas tépett csirkecomb recepttel. Elkészíteni egyszerű és a család minden tagja imádni fogja. A legfinomabb, ha BátGrill csirkecombot választasz hozzá.

 

Hozzávalók

6 db bőr nélküli csontos csirkecomb
https://batgrillshop.hu/friss-csirke-husok
1 ek Tek Mex fűszerkeverék
4 ek BBQ szósz
250 g káposzta
250 g lila káposzta
150 g sárgarépa
40 g vöröshagyma
100 g majonéz
180 g joghurt
1/2 ek mustár
1 kis csokor snidling
őrölt bors
cukor

 

Így készítjük

Először kedvenc BátGrill csirkecombjainkat (filé) fűszerezzük be a sóval, Tex Mex fűszerkeverékkel és a BBQ szósszal. 170 °C-ra előmelegített sütőben 1,5 óra alatt készre sütjük. Amikor kész, egyszerűen két villa segítségével apróbb darabokra tépkedjük. Ha szeretnénk még egy kis BBQ szósszal, sóval, borssal ízesítjük és jó alaposan összekeverjük.

A salátához a káposztákat, a répát és a hagymát vékony csíkokra vágjuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Sózni csak közvetlenül a fogyasztás előtt érdemes, nehogy sok levet eresszen. Frissen sült bagettel, pirítóssal isteni!

Jó étvágyat!

/Forrás: streetkitchen.hu/