| RECEPT | Ananászos csirkemell

40-450 g Bát-Grill csirkemell 
https://batgrillshop.hu/csirkemell-file
1/2 ananász konzerv
300 ml tejszín
3 ek Worchester szósz
2 tk mustár
egy csokor friss petrezselyem
olaj, só, bors

ÍGY KÉSZÍTSD:

Kockázd fel a Bát-Grill csirkemelleket, majd egy serpenyőben süsd addig, amíg szépen befehéredik, sőt, egy kissé meg is pirul! Látni fogod, hogy a Bát-Grill csirkemell nem ereszt annyi vizet magából, mint a rosszabb minőségű baromfi húsok. Vele tényleg élvezet a főzés! Sózd, borsozd az ízlésednek megfelelően, majd add hozzá a szintén kockákra vágott ananászt is! Vedd most kicsit erősebbre a lángot, hogy az ananász kockák kissé karamellizálódjanak! Nagyjából 1-2 perccel később add hozzá a tejszínt, a Worchester szószt, a mustárt és a petrezselymet is! Ezután már tényleg csak pár perc, amíg „összerottyannak” az ízek és már kész is. Szerintünk rizzsel a legfinomabb. Jó étvágyat!

/ Forrás: streetkitchen.hu /