Ha unod már a bolti krémeket és szeretnél végre egy egészséges és ellenállhatatlanul finom krémet készíteni, akkor ezt a receptünket imádni fogod! Mutatjuk is, hogyan készítjük kedvenc kacsarilettenket!
2 db BátGrill kacsacomb
https://batgrillshop.hu/kacsa
50 g kacsazsír
https://batgrillshop.hu/kacsazsir-200g-696
1 tk dijoni mustár
1 tk magos mustár
5 db aszalt paradicsom
1 gerezd fokhagyma
15 g lilahagyma
rozmaring
kakukkfű
só, bors
HOGYAN KÉSZÍTJÜK?
A megtisztított BátGrill kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, majd alufóliával lefedve 180°C-ra előmelegített sütőben 2 óra alatt készre sütjük.
A sült kacsacombokról ezután leszedegetjük a húst és aprító gépbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk újra, majd hozzáadjuk a mustárokat, a kacsazsírt és a fokhagymát is, majd jó krémesre aprítjuk.
Ezután hozzáadjuk az apróra vágott aszalt paradicsomot és lilahagymát, valamint a fűszereket. Jó alaposan elkeverjük és már készen is vagyunk.
Finom, friss magvas kenyérből készített pirítósra kenve tökéletes választás.
Jó étvágyat!
/ Forrás: streetkitchen.hu /